KOK SØGES TIL JUMBO & BIRKS KØKKEN

Vi søger en udlært kok med erfaring.

Vi leder efter en person med drivkraft til at fornye, eksperimenterer og udvikle. En person som kan se og forstå det kreative køkken og har et øje for det visuelle, og smag for det velsmagende. 

Der er hele tiden gang i vores køkken og det er både sjovt, hårdt og givende. Vi har et godt sammenhold som vi glæder os til at udvide :-)

Jobbet består både i at lave mad til gæsterne i JUMBO, men også i at (med tiden) undervise på vores madskole for firmaer og private. 

Jumbo er Birks køkken’s lillebror/søster. Det en café med ægte Sydhavnsatmosfære, hvor der kærtegnes om kaffen og serveres verdensklasse bagværk i alt fra kernemættede surdejsboller til fløjlsbløde, smørbagte croissanter. I Jumbo er vores vigtigste værdi, at være vores gæster nærværrende, og lade vores bageri være et sted hvor der er rart at være - med god mad og god stemning.

Birks Køkken er en madskole med fokus på kvalitet, sanseindtryk og undervisning der vidergiver og inspirerer. Der tages udgangspunkt i udsøgte råvarer og kurserne er altid en blanding af glæden i de gastronomiske fælles-oplevelser, og garantien for udførlighed og viderebringelse af passioneret madviden. www.birkskøkken.dk

Jobbet er en fuldtidsstilling som både er i hverdage og i weekender. 

Hvis det er dig vi leder efter, så send en ansøgning og CV til hello@jumboaarhus.com 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG,

KH JUMBO & BIRKS KØKKEN CREW

Skærmbillede 2019-01-29 kl. 19.53.52.pngJumbo Aarhus